MERSİN / ÇAMLIYAYLA - Sebil İlkokulu

bandırma şenliği

kızılay haftası kutlandı.

Nis

Okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Seçil ACER  "Geri Dönüşen Oyuncaklar " etwinning projesinin kuruculuğunu yaparak, Lütfü IŞIK, Saime ERÇETİN ve 4 öğretmen ile projeyi yürütmektedir.  Projenin amacı; 7-10 yaş arasındaki öğrencilerimizin artık materyalleri fark etmelerini, artık materyalden oyun ve oyuncak üretmelerini, tüm derslerle ilişkilendirilerek ürünler ortaya koymalarını sağlamaktır. Çocukların gelişim alanlarını destekleyici, derslerin amaç ve kazamınlarına uygun, disiplinler arası etkileşimi destekleyici, ortak okullar arası işbirliği yapılan bir proje planlamakta, özellikle eTwinning e yeni başlayan öğretmenlerin web 2 araçları konusunda gelişmesini, proje sorumluluğu kazanmalarını hedeflemektedir.

Nis

Çocuk kitapları eTwining projesi kapsamında kütüphaneler haftası için etkinlikler gerçekleştirildi.çocuk kitapları projesini tanıtan kitap ayraçları çocuklarla birlikte yapıldı.Okulumuz öğretmenlerine hediye edildi.

Mrt

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Şenay DURAK'ın ortağı olduğu ' ÇOCUK KİTAPLARI' eTwinning projesi okulumuzda yürütülmektedir.

Cumhuriyet Bayramı

İlköğretim Haftası Okulumuzda Kutlandı.

Yeniden  öğrencilerimize kavuştuk.

Kütüphaneler  evimiz.

Önce Yaya

Mrt

İstiklal Marşı mızı güzel okuma yarışmamız.

Mrt

Çanakkale  ruhunu çocuklarımız yaşadı.

2. Dönem